Thursday, January 19, 2012

Bermula Minggu Yang Memenatkan...Perghhhh

Assalamualaikum w.r.t

Tiga minggu sekolah sudah bermula. Tapi minggu ni rasanya paling memenatkan. Mana taknya, minggu nie dah bermula program 1Murid 1Sukan. Tahun nie rasanya, tak kira lah students atau cikgu-cikgu, mesti bakal "KURUS" sebab dalam seminggu dua kali kokurikulum kena hadir. Ada pulak program 1M1S ni yang diadakan pada setiap hari Selasa dan Khamis. Hari Rabu dah memang kena hadir untuk badan beruniform dan persatuan. 

Hari nie turn Kelab Tenis. Wooooh...kepenatan sudah terasa sejak semalam menguruskan Kelab Tenis. Jadi hari ni nak bagi briefing sikit pasal permainan tenis walaupun Te-Yan sendiri bukan tau sangat pasal rules tenis nie. Setakat nak pukul bola tu boleh lah. Huhuhu tu sebabnya mencari segala maklumat dalam Internet, video pasal tenis nie. At least dapatlah sedikit info. Sekurang-kurangnya ahli kelab tahu maklumat asas permainan tenis ni. 

Hopefully tahun nie Kelab Tenis yang baru ditubuhkan ini dapat menjalankan pelbagai aktiviti. Tambahan pula dah ada yang pro and "seeded" dalam kelab ni. Woooohhh...bolehlah tolong Te-Yan...

Okey..nak balik dah ni..jap lagi nak datang semula handle Kelab Tenis..See yaaaa...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...