Friday, June 03, 2011

Akhirnya Te-Yan Jadi B.L.O.G.G.E.R

Assalamualaikum semua...


Akhirnye Te-Yan jadik juga B.L.O.G.G.E.R
Semuanye angkare mereka yang rapat ngan Te-Yan.
Te-Yan nak wish tenkiu pd Ta-Nin, Me0w n Muic.
Mereka lah antara penyebabnye Te-Yan jadi blogger neh.
Mereka selalu story mory pasal Te-Yan kat blog they all tu..
Jadi sebagai mengenang jase, tak salah kiranye Te-Yan story mory pasal diaorang juge..
So kite sambung len kali eaaaa.......

8 comments:

eic'z al muix said...

welcome2 TE-YAN.... <3

Te-Yan said...

weeeee semua angkara korang laaaa....
tapi tak tahu la rajin Te-Yan nie sampai setakat mana..hahahah

eic'z al muix said...

silakan RAJIN update ye... nnt bole terubat rindu sy kat te-yan sowg nie,,hehehe

Meow Aizawa said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh welcome to da club ! hahaha

Te-Yan said...

huhu doa2 kan lah Te-Yan selalu mengupdate kat sini.......

eic'z al muix said...

hahaha...
LUAHKAN lah segalana di sini...hahaha

*** iyatieku ayune *** said...

taniah yan....selamat berblogger...nanti akak singgah selalu kat sini

Te-Yan said...

hehehe mekaceh kak tie..meh le singgah selalu kat sini...hopefully sy akan cube untuk update selalu blog nie....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...