Friday, June 03, 2011

Me, H.U.B.B.Y and K.I.D.S

Salam semua..


Kali ni Te-Yan nak stroy pasal family Te-yan pula.....pasal siapa ye..haaa pasal MR. Hubby n My Kids laaa..moh kite story....
Okey... ni gambar Te-Yan ngan my beloved hubby. Bukan senang nak amik gambar ngan Mr Hubby nie. Dye agak susah nak bergambor. Apa keje Mr Hubby ni yew..? Nak tahu...heheheh Mr Hubby keje kat kapal terbang..apa pekerjaan tu ye..hehheeh pandai2 tekalah..Te-Yan taknak la bgtahu....Mr Hubby nie kelaka orang nye..sometimes serius juge..kalo die marah sesekali..uiiii terkedu Te-Yan di buatnye. Tapi Mr Hubby sangat baik orangnye, bertanggungjawab, dan yang baik2 aje lah. Te-Yan rasa amat bersyukur sekali bertemu jodoh ngan Mr Hubby..Loved u so much Mr Hubby...
Haaaaaa...yang ensem sorang nie anak sulung Te-Yan. Nama dye Muhammad Izz Firdaus. Umo dye 7 thn. Dah standard 1 dah p0n..besar dah anak mama nieh.. Kalau nak tahu dye lahir 16 Disember 2004...tarikh lahir yg sama ngan Te-Yan. Tak sangka pula hadiah besday Te-Yan ke -26 ialah Muhammad Izz Firdaus nie. Bersyukur sangat Te-Yan pada Allah atas kurniaan-Nya ini. Te-Yan panggil dye Firdaus..tapi member sekolah dye panggil Izz. Izz anak yang baik tapi ada angin juge. Mama doakan yang terbaik utk anak mama sorang nie. Mudah-mudahan cita2 abahnya nak Izz jadi MUFTI dimakbulkan oleh Allah...Amin.....
Haaaa...yang kiut miut ni anak Te-Yan yang bongsu.umo dye 3 tahun.nama dye Siti Nur Izzah..amacam klasik tak nama dye..abah dye yang bg nama nie..setakat ni die la anak  bongsu..tak tahu lah next time kot Te-Yan menambah ahli keluarga pule..Te-Yan panggil dye K.A.J.O.L....heheheh nape panggil dye Kajol..? cube tgk muke die kan cam Bollywood skit..ha dye ikot kacukan belah abah die nie...ada la muke cam anak mami sket...tak kesah lah kan..janji dye anak Te-Yan yang sangat lah aktifnye..ni kalau bergaduh ngan abang dye..for sure memang dye yang menang...Mama doakan anak mama nie jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat...Amin

Haaa inilah keluarga Te-Yan..tak ramai mana pun..anak baru dua orang jew..tapi takpe..dah dapat sepasang..tu yg maleh benar nak menambah lagi..tengok le rezeki tahun bile pule Te-Yan bakal tambah bilangan ahli keluarga nie....

1 comment:

Meow Aizawa said...

hahaha ! tambah ramai bole wat nasyid..hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...