Saturday, June 04, 2011

Te-Yan Kenal M.E.R.E.K.A (Intro)

Assalamualaikum dan selamat malam semua.

Te-Yan ingat malam nie mahu bercerita dengan MEREKA yang Te-Yan kenali dan banyak memberi inspirasi dan kegembiraan dalam hidup Te-Yan  nie.... Bukan mahu cerita pasal keluarga Te-Yan kerana keluarga adalah pendorong Te-Yan yang paling utama....tetapi MEREKA yang selain daripada keluarga Te-Yan. MEREKA yang Te-Yan kenal sepanjang Te-Yan bergelar pendidik neh....Siapakah MEREKA itu yeeee....Tunggu.....
sebab idea nak mengarang nie tak muncul-muncul la pula....
Takpelah..nanti kalau mood karang mengarang ni muncul, pasti Te-Yan akan coretkan sesuatu tentang mereka.....

Jangan lupe jenguk-jenguk blog Te-Yan tau......
See yaaaa.....

5 comments:

eic'z al muix said...

ce cite ce cite!! hahaha
konpom sy slalu jenguk...hehehe

Te-Yan said...

heh ade je la mamat nie..hahaha sabor..sabor..
byk peringkat neh....satu-satu la dulu....idea mengarang tak sampai lg neh....adoiyaaaa

*** iyatieku ayune *** said...

hai yan...akak singgah lagi ni...ko bila nak folo akak

Te-Yan said...

hai kak tie sayang..dah cube tok follow akak but button follow tu apasal tak leh nak klik?

eic'z al muix said...

ramai yg singgah..hehehe ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...