Thursday, June 23, 2011

Mari Kita Ber~ C.AN.D.I.D~

Salam semua...

Sekarang nie jam dah menunjukkan angka 2240 pm. Maksudnya dah malam lah kan. Hmmm Te-Yan tak tahu apa nak dikarang dalam post Te-Yan kali ini. Cuma baru Te-Yan menyedari blog nie agak kurang dimasukkan gambar. Bukan nye Te-Yan tak nak masukkan gambar, tapi sebab line TENET yang agak lembab mengalahkan SIPUT...jadi mood untuk upload gambar amatlah tiada...rasanya siput jalan lagi lah laju....huhhu...

Jadi malam ni Te-Yan akan cuba masukkan gambar-gambar candid aktiviti atau insan-insan yang amat rapat dengan Te-Yan semasa di sekolah. Jadi mari readers saksikan.......hopefully berjayalah hendaknye Te-Yan uploadkan gambar-gambar nie.....

Candid-candid nie diambil dalam macam-macam aktiviti..tapi Te-Yan uploadkan memori bersama-sama anak -anak kesayangan Te-Yan...mereka banyak membantu dalam apa jua keadaan...dan paling memahami... Angah, Acu and Adik...tengok gambar nie ingat kenangan selamanya......

Bersama Adik....time nie Sambutan Hari Guru 2011..huhuh Te-Yan dressing up hari tu..baju Ala-ala Bollywood. Terpaksa control ayu time tu..itulah pertama dan terakhir agaknya melaram ngan baju tu...takmau pakai dah..warna menyerlah bagai...sampai Acu kata ala-ala baju Pelangi...huuuuuuu

Kenal siapa sebelah Te-Yan tu..rasanya majoriti kenal dye kat sekolah. Orang FOFULAR lah katakan.. .Te-Yan panggil dye Angah... orangnye suka tersenyum dan pantang tengok kamera..mesti nak gak gambar dye selit sama..seb baiklah kamera cokia Te-Yan selalu ada dlm beg..kalau tak memang melepas lah Angah nak bergambar.....

Haaaa yang ini Acu..sangat kelaka..Yeop dari perak nie..satu negeri jugelah ngan Te-Yan..jadi kalo berjumpe udah sah-sahlah kami berdua speakang loghat perak..nie sorang lagi yg pantang tgk kamera..ada aje aksi nye...cube tgk tu...

Angah yang memang suka tersenyum...gambar dye mesty nak smart aje..kalo tak muncung sedepa..huhuhu

Hahah tengok aksi Acu dan team KPA nye....Orange nye yeop oiii...sudah kelihatan dari kejauhan....

Gambar kenangan yang paling Te-Yan suka..inilah kami..Adik, Acu , Te-Yan...frust sebab tak cukup korum bila Angah tiada bersama...majok Angah gambor dye takde..mana lah tahu..ingatkan teamdye tak bergambar lagi...takpe Angah next time kita bergambar lagi...tapi pastikan korum cukup ye..mesti 4 orang.....


Huhuu akhirnya berjaya juga Te-Yan uploadkan gambar nih..mekasih le pada line TENET sebab tak le lembab sangat malam ni kan...
After this Te-Yan akan masukkan lagi byk gambar..
So check it out...

2 comments:

Meow Aizawa said...

yeayyyyyy pic acu ade..kih3

Te-Yan said...

Heheh mesty lah Acu..mana boleh tinggal gambar kowang bertiga neh......semua sangat SHOMEL.....weee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...