Monday, June 06, 2011

Te-Yan Kenal M.E.R.E.K.A (Part 3) Teru Teru Bozu

Sambungan cerita...

Salam semua. Selamat membaca blog Te-Yan. Kali ini Te-Yan masih mahu sambung kesah Te-Yan semasa di kolej. Rupanye banyak lagi cerite menarik yang Te-Yan dah lupe. Bersyukur pada Allah kerana Te-Yan dapat contact semula students Te-Yan batch yang kedua pula. Batch yang sama dengan Arwah Mat. MAZWAN, ALISZ MAHATHIR,EPY , SHAM, FARIDATUN...WAAAAAA CIK YAN RINDU KAMU SEMUA.... 
CIK YAN?...heheh sapa CIK YAN nie..?
hehehe mereka masih panggil Te-Yan dengan nama itu....tapi dah salah status tu tau..skang dah PUAN...bukan CIK lagi...

Haaa cube tengok tajuk kat atas tu...nampak tak perkataan TERU TERU BOZU tu..? 
Nak tahu apa kebende tuh..Te-Yan pun pada mulanya tak tahu...tapi bila Mazwan sebut pasal trip ke Pangkor dan segala aktiviti yang dibuat di sana, maka terkeluarlah perkataan TERU TERU BOZU tu...mengikut kata Mazwan, itu nick name Te-Yan semasa salah satu aktiviti di sana...waaaaa terharunye rase bile MEREKA ingat semua cerita...huhuhu Te-Yan yg dah lupe byk mende....

Mari kita baca apa komen Te-Yan bersama Mazwan pasal TERU TERU BOZU...jeng..jeng..jeng...


  • Marziean Shapian hmm kamu takde ke gambor ms kamu kat EDI dulu? gmbor sy byk kat perlis nun...
    about an hour ago · 

  • Mazwan Hamadan xde la cik yan.mase tu saye x kaye nk ade camera.tapi saye ade lagi rasenyer teru teru bozu punyer surat yg kiter main kat pangkor dulu...hahaha....
    57 minutes ago · 

  • Marziean Shapian Teru teru bozu? ha apa tuh..sy dah lupe? sy gi eaa msa korang buat trip ke pangkor tue? lupe dah neh
    54 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan gi ler...ape lak x gi nyer...ala,main surat2 misteri tu ha....nick cik yan mase tu kan teru bozu ke ape ntah.
    53 minutes ago · 

  • Marziean Shapian hahahah sy tak hengat langsung..adoiyaaa menatang apa lah teru bozu tuh..
    50 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan saye lagi la x tau cik yan..mane la rocker mcm saye ni tau perasaan jiwang seorang lecturer mude....hahahaha...
    50 minutes ago · 

  • Marziean Shapian perasaan jiwang? ha Teru bozu tu ade jiwang2 ker?...ngeeee
    47 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan tu bukan Japan punyer citer ker..ape ntah name drama nyer...lupe laks.
    41 minutes ago · 

  • Marziean Shapian hahahahah ye ker..main surat2 ker time tuh..waaaa nak tgk gambar nyeeee
    40 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan serius enjoy mase tu...haha..jungle track,kanoeing,performance nite,mkn3 of coz..
    38 minutes ago · 

  • Marziean Shapian ye ke..sy out terus pasal kat pangkor tu......rasa mcm sy tak turut serta....
    36 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan cik yan pun ade la...buat sand palace la,main bola la..ape ntah lagi..pok pek pok pek tu dah tentu la kan ;-) hehe
    35 minutes ago · 

  • Marziean Shapian hahaha ye ker...bile kamu sebut sand palace tu cam dah boleh nk ingat..jahat kamu ..potpet tu la buat kan kamu semua ingat kat saya....
    34 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan haha..betoi2,dari dlm class,membawak ke tepi pantai pok pek 2.. yer la cik yan..cer recall cer recall..best ooo..
    33 minutes ago · 

  • Marziean Shapian jahat kamu neh....saya dah takde kat EDI tu baru korang windu....
    32 minutes ago · 

  • Marziean Shapian si nuggets tu plak kata saya garang...
    32 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan Sham?hehehe..a'ah...memule mmg nmpk cik yan mcm "ish...kerek gak lecturer ni" pastu biler dh geng, score MIS..mcm best la plak..hehe..
    30 minutes ago · 

  • Marziean Shapian Sham? ye kot ..tak hengat nama betui dye....heheh awal2 mesti lah kene kerek..kalau tak mau kene buli ngan students..tapi kalau dah kenal sy maka TAK KENAL MAKA TAK CINTA...hahahahha
    27 minutes ago ·  ·  1 person

  • Mazwan Hamadan yeay!! rite sis.tapi mase gi pangkor tu kiter dah geng dah...gi u Banting,karnival sukan tu pun dah geng sgt tu..hehehe....
    25 minutes ago · 

  • Marziean Shapian haaaa gi banting karnival sukan EDI..dok kat area pantai morib...bila saya lalu kat morib tu sy pasti akan ingat kat korang tau...sy bawak team badminton time tu..seb baik tak kene ngorat ngan lecturer dr EDI negeri lain..hahaha seb baik Along tolong cover....Masa tu Arwah Mat main bola kan..?
    22 minutes ago · 

  • Marziean Shapian inagt lagi dak2 pompuan main bola jaring..dok ngadu lawan ngan team melaka yg ganaz itu,,main sekeh2 kepala dorang..kepala sapa tah tudung dye lekat 5 jari ngan tangan dak2 melaka tuh..hahahaha
    21 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan a'ah.arwah mat main bola mase tu...yup.mase tu mmg best la..a'ah kan...si Yan aka nonoi.die kene sekeh..dok x pueh hati...saye ade gi tgk tempat tu...dah x happening mcm dulu..saje je la mengimbau kngn...
    20 minutes ago · 

  • Marziean Shapian hahahah memang best giler time tuh..bile sy dapat posting ke sepang for the 1st time dulu..then ada ronda2 ke Banting..sy rasa cam pernah pi tempat2 tuh..rupe2nye ingat amsa zaman kat EDI dulu then karnival sukan tu....Kamu main apa time tuh ye?..cian si Yan...habes tudung dye..ngeeeee
    17 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan main badminton gaks ler...hehe.ganeh deme tu...ermm..panjat gunung pun cik yan ade kan?
    15 minutes ago · 

  • Marziean Shapian panjat gunung mana tu plak? aiyooo tak hengat neh..recall.recall....
    12 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan gunung bujang melake kat kampar tu...x silap la.mcm cik yan ade jer...
    10 minutes ago · 

  • Marziean Shapian huih name gunung pun tak pernah dengar..ini kan pula join..ye ke saya ader...kamu biar benar..rasa nye saya tak ikut sama..itu trip ke pangkor gak ker? ada gambar best neh...br ada bukti...
    7 minutes ago · 

  • Mazwan Hamadan idak...ni trip lain.green forest club e.d.i buat.nnts aye tny memember ade x gambo.kalau ade,ssaye soh upload...dulu saye x kaye.kalo x,saye dh bli dslr...hahaha...kompom gambor cik yan jer,16g.


hehehe nie le antara sembang kami pasal semua kenangan semasa di kolej nie....alangkah seronok nye mengimbau memori lama....yang pastinya

CIK YAN RINDU KAMU SEMUA !!!!!!!!!.....

2 comments:

Meow Aizawa said...

hahaha !!! nanti jgn lupe lak gelaran Mrs V oke ! hiihiihi weeeeeeeeeeeeeeeee

Te-Yan said...

hahahah yang itu nanti next post..kesah yg ini pun tak habes lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...