Sunday, August 14, 2011

My Mood Chronology

Assalamualaikum w.r.t

Kali ni tak mau entri panjang-panjang. Sat gi hangpa boring nak baca. Hangpa tengok ja lah gambaq-gambaq kat bawah ni..
Mood HAPPY Te-Yan bila taw  tadi nak gi shopping...ngeeee

Pastu HANGEN  sebentar bile tengok cik abang rendam kasut skula Firdaus ngan sabun  CUCI LANTAI ...haiyoooo mau reput kasut tuh....grrrrrr.....
Tapi mood COOL balik, sebab taw hari ni nak meronda sakan....so mood kena okey laaahhhh.....
Woooooo...Mood TERKESIMA  bila sampai kat PKNS Bangi...mak aiiiii ramai gila manusia..Dah la parking kat situ cam HAMPEH....Tapi takde mende yang berkenan kat situ..so chowww pi tempat len...
WORRIED !!!! Melilau cari butik Hajaba. Rasa satu bangi tu dah pusing. Mana lah ko ni wahai Hajaba oiiiiii..Risau tak dapat baju raya neh!!!!!
OH MYYYYYYY !!!!! Mana lah butik ni kan. Siap tanya orang lagi neh....Ishhhhhh...
TONGUE....Heheheheh..akhirnya jumpe jugak....beshhhhh..punyalah jauh tersorok..dah la tak xpert area situ..haisshhhhh seb baik tak gi Alamanda.....
WOOOOOOWWW!!!!! Macam-macam butik ada kat area neh rupanya..Wahhh  masa untuk mencari apa yang diidamkan kat Hajaba...tu dia aihhhh....sukanya cek....
Mood CRAZY...!!!!! Juling bijik mata aihhhh dok dalam butik nieee...Ngeee banyaknyaaa idaman kalbu...Gila cek dah nieee...nak yang tu ka..nak yang ni ka...semua nak aiahhhhhh...!!!!!!
ROLLEYES !!!!!  Hehehe tyme ni cek dok jeling manja kat cik abang...dah try baju satu..soh  cik abang tengok okey ka dak..so cik abang kata okey..waaaahh amik terus...then jeling manja lagi kat cik abang coz nak rembat tudung plak..cik abang angguk kepala..apa lagi rembat laaaa...offer gegila plak tuh.......
Ternampak plak satu lagi butik...heheheheh I  LUV.......rembat lagi dua pasang....hahahahhaa..memang la cek membuang duit hari neh....hahahhaha
WINK..WINK...WINK..!!! Tiga pasang baju, sehelai tudung cek rembat hari nie..Cik Abang hanya geleng kepala...hahahha sekali sekala lah cik abang oiiiiii.....
SMILEEEEE....menyerengeh sampai ke telinga la hari nieee...mau nya takkk...
PAIN...!!!!!! But now mood tak okey sebab  i'm so TIRED..Then something wrong wif my  spine and leg ..Its sooo PAIN....I cannot stand up properly....It happened again.....Pergghhhh......

So itu aje itu hari ini.....

!!!!! SEKIAN!!!!!














6 comments:

urzain hussain said...

nice nice ur smily..(^^)

the yellow smile is cool..:)

Te-Yan said...

ngeeeeeeee....tenkiu..tenkiu....

Irham Aqashah said...

kreatifnya post mama...:)

cik nanie said...

shomel2 sumew karakter 2..huhuuh:))

Te-Yan said...

Irham Aqashah : Tenkiu

Te-Yan said...

cik nanie: mestylah shomel...tgk le sapa yg buat...hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...